Basa Minahasa

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Basa Minahasa
Basa Minahasa
Dipaké di Indonésia
Wewengkon Sulawesi
Jumlah panyatur
Rungkun basa
  • Basa Minahasa
Kode-kode basa
ISO 639-1 -
ISO 639-2 -
ISO 639-3

Basa Minahasa nyaéta basa wewengkon anu aya di Indonésia. Panyaturna aya di 2 propinsi nyaéta propinsi Sulawesi Kalér, Gorontalo, nu sumebar di 5 kabupaten/kota.

Citakan:Basa wewengkon di Indonésia


Nuvola apps bookcase.png