Batang Kuis, Deli Serdang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Batang Kuis
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDeli Serdang
Lega40,4 Kilométer pasagi
Pangeusi66.406 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.07.27
Désa/kalurahan-

Batang Kuis nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Deli Serdang Citakan:Batang Kuis, Deli Serdang