Batang Kuis, Deli Serdang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Batang Kuis

Peta lokasi Kacamatan Batang Kuis
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Deli Serdang
Camat -
Lega 40,4 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 66.406 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Batang Kuis nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Deli Serdang Citakan:Batang Kuis, Deli Serdang


Nuvola filesystems folder home.png