Batu Kambiang, Ampék Nagari, Agam

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nagari Batu Kambiang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kulon
KabupaténAgam
KacamatanAmpék Nagari

Batu Kambiang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ampék Nagari, Kabupatén Agam, Propinsi Sumatra Kulon , Indonésia.



Gnome-home.svg