Batu Ketulis, Lampung Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Batu Ketulis
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiLampung
KabupaténLampung Kulon
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri18.04.21
Désa/kalurahan-

Batu Ketulis nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Kulon, Propinsi Lampung, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Lampung Kulon Citakan:Batu Ketulis, Lampung Kulon