Lompat ke isi

Batu Layang, Cisarua, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Batu Layang
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Batu Layang
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanCisarua

Batu Layang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cisarua, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.