Batu Putih, Tulang Bawang Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Batu Putih
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiLampung
KabupaténTulang Bawang Kulon
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Désa/kalurahan-

Batu Putih nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tulang Bawang Kulon, Propinsi Lampung, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Tulang Bawang Kulon Citakan:Batu Putih, Tulang Bawang Kulon