Batucépér, Tangerang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Batucépér

Peta lokasi Kacamatan Batucépér
Propinsi Banten
Kota Tangerang
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Batucépér nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Tangerang, Propinsi Banten, Indonésia.

Citakan:Batucépér, Tangerang


Nuvola filesystems folder home.png