Batuhideung, Cimanggu, Pandéglang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Batu Hideung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanCimanggu

Batu Hideung nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cimanggu, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.