Batujajar Wétan, Batujajar, Bandung Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Batujajar Wétan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténBandung Kulon
KacamatanBatujajar

Batujajar Wétan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Batujajar, Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.




Gnome-home.svg