Batutulis, Bogor Selatan, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kalurahan  Batutulis
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kota Bogor
Kacamatan Bogor Selatan

Batutulis nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Bogor Selatan, Kota Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg