Beberan, Palimanan, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Beberan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanPalimanan

Beberan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Palimanan, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg