Bebesen, Acéh Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bebesen
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAcéh Tengah
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.04.03
Désa/kalurahan-

Bebesen nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Acéh Tengah, Propinsi Acéh, Indonésia.


Citakan:Bebesen, Acéh Tengah