Beji, Dépok

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Beji
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KotaDépok
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.76.06
Désa/kalurahan-

Beji nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Dépok, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.