Beji, Tulis, Batang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Beji
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBatang
KacamatanTulis

Beji nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Tulis, Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg