Bekasi Kulon, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Bekasi Barat, Bekasi)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Bekasi Barat

Peta lokasi Kacamatan Bekasi Barat
Propinsi Jawa Kulon
Kota Bekasi
Camat -
Lega 18,89 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 268.754 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Bekasi Barat nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bekasi, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.



Nuvola filesystems folder home.png