Bekasi Kulon, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bekasi Barat
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KotaBekasi
Lega18,89 Kilométer pasagi
Pangeusi268.754 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.75.02
Désa/kalurahan-

Bekasi Barat nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bekasi, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.