Bekasi Kalér, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bekasi Utara
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KotaBekasi
Lega19,65 Kilométer pasagi
Pangeusi318.550 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.75.03
Désa/kalurahan-

Bekasi Utara nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bekasi, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.