Bekasi Timur, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Bekasi Timur

Peta lokasi Kacamatan Bekasi Timur
Propinsi Jawa Kulon
Kota Bekasi
Camat -
Lega 13,49 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 241.209 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Bekasi Timur nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bekasi, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.





Nuvola filesystems folder home.png