Bekasi Wétan, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bekasi Timur
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KotaBekasi
Lega13,49 hektare
Pangeusi241.209 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.75.01
Désa/kalurahan-

Bekasi Timur nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bekasi, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.