Bekasi Kalér, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Bekasi Utara, Bekasi)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Bekasi Utara

Peta lokasi Kacamatan Bekasi Utara
Propinsi Jawa Kulon
Kota Bekasi
Camat -
Lega 19,65 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 318.550 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Bekasi Utara nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bekasi, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.



Nuvola filesystems folder home.png