Bekasi Utara, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Bekasi Utara

Peta lokasi Kacamatan Bekasi Utara
Propinsi Jawa Kulon
Kota Bekasi
Camat -
Lega 19,65 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 318.550 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Bekasi Utara nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bekasi, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.





Nuvola filesystems folder home.png