Bekasi Utara, Bekasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kacamatan Bekasi Utara

Peta lokasi Kacamatan Bekasi Utara
Propinsi Jawa Kulon
Kota Bekasi
Camat -
Lega - km²
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Bekasi Utara nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bekasi, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.





Nuvola filesystems folder home.png