Bekri, Lampung Tengah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Bekri

Peta lokasi Kacamatan Bekri
Propinsi Lampung
Kabupatén Lampung Tengah
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Bekri nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Lampung Tengah Citakan:Bekri, Lampung Tengah


Nuvola filesystems folder home.png