Belalau, Lampung Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Belalau

Peta lokasi Kacamatan Belalau
Propinsi Lampung
Kabupatén Lampung Barat
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Belalau nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Barat, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Lampung Barat Citakan:Belalau, Lampung Barat


Nuvola filesystems folder home.png