Belanti Jaya, Mersam, Batanghari

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Belanti Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténBatanghari
KacamatanMersam

Belanti Jaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Mersam, Kabupatén Batanghari, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:Mersam, Batanghari