Bendungan Hilir, Tanah Abang, Jakarta Pusat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kalurahan  Bendungan Hilir
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Pusat
Kacamatan Tanah Abang

Bendungan Hilir nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Tanah Abang, Kota Jakarta Pusat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg