Bener Kelipah, Bener Meriah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bener Kelipah
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténBener Meriah
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.17.08
Désa/kalurahan-

Bener Kelipah nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Bener Meriah, Propinsi Acéh, Indonésia.


Citakan:Bener Kelipah, Bener Meriah