Berbah, Sléman

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Berbah
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiDaérah Istiméwa Yogyakarta
KabupaténSléman
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri34.04.08
Désa/kalurahan-

Berbah nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Sléman, Propinsi Daérah Istiméwa Yogyakarta, Indonésia.