Beusa Seberang, Peureulak Barat, Aceh Timur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Beusa Seberang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanPeureulak Barat

Beusa Seberang nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Peureulak Barat, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Peureulak Barat, Aceh Timur


Gnome-home.svg