Beutong, Nagan Raya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Beutong

Peta lokasi Kacamatan Beutong
Propinsi Acéh
Kabupatén Nagan Raya
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Beutong nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Nagan Raya, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Nagan Raya Citakan:Beutong, Nagan Raya


Nuvola filesystems folder home.png