Bies, Acéh Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bies
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAcéh Tengah
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.04.20
Désa/kalurahan-

Bies nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Acéh Tengah, Propinsi Acéh, Indonésia.


Citakan:Bies, Acéh Tengah