Billie Eilish

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Billie Eilish
Billie, 2018
GumelarBillie Eilish Pirate Baird O'Connell
18 Désémber 2001 (2001-12-18) (yuswa 18)
Los Angeles, California, Amerika Serikat
Pagawéan
  • Penyanyi
  • panulis lagu
Taun aktip2015–ayeuna
Karir musik
Aliran
Alat musik
  • Vokal
Lébel
Ramatlokabillieeilish.com

Billie Eilish Pirate Baird O'Connell[3] (gumelar 18 Désémber 2001; umur 18 taun) nyaéta penyanyi sareng panulis lagu ti Amérika Serikat.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Billie Eilish Is Pop's Most Impressive 15-Year-Old". Billboard. March 23, 2017. Diakses tanggal February 5, 2019. 
  2. a b Yeung, Neil Z. "Billie Eilish". AllMusic. Diakses tanggal March 30, 2018. 
  3. "Billie Eilish: Is she pop's best new hope?". BBC News. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Mangga paluruh émbaran nu langkung seueur ngeunaan Billie Eilish ku jalan nyungsi proyék sawargi Wikipedia
Wiktionary-logo-su-without-text.svg Définisi kamus ti Wiktionary
Wikibooks-logo.svg Buku téks ti Wikibooks
Wikiquote-logo.svg Cutatan ti Wikiquote
Wikisource-logo.svg Téks sumber ti Wikisource
Commons-logo.svg Gambar jeung média ti Commons
Wikinews-logo.svg Warta ti Wikinews
Wikiversity-logo-en.svg Sumber pangajaran ti Wikiversity
Soekarno.jpg