Lompat ke isi

Billie Eilish

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Billie Eilish
Billie, 2018
GumelarBillie Eilish Pirate Baird O'Connell
18 Désémber 2001 (2001-12-18) (yuswa 22)
Los Angeles, California, Amerika Serikat
Pagawéan
  • Penyanyi
  • panulis lagu
Taun aktip2015–ayeuna
Karir musik
Aliran
Alat musik
  • Vokal
Lébel
Ramatlokabillieeilish.com

Billie Eilish Pirate Baird O'Connell[3] (gumelar 18 Désémber 2001; umur 22 taun) nyaéta panyanyi sareng panulis lagu ti Amérika Serikat.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Billie Eilish Is Pop's Most Impressive 15-Year-Old". Billboard. March 23, 2017. Diakses tanggal February 5, 2019. 
  2. a b Yeung, Neil Z. "Billie Eilish". AllMusic. Diakses tanggal March 30, 2018. 
  3. "Billie Eilish: Is she pop's best new hope?". BBC News. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Pék paluruh émbaran nu leuwih loba ngeunaan Billie Eilish ku jalan nyungsi proyék sabaraya Wikipédia
Définisi kamus ti Wiktionary
Buku téks ti Wikibooks
Cutatan ti Wikiquote
Téks sumber ti Wikisource
Gambar jeung média ti Commons
Warta ti Wikinews
Sumber pangajaran ti Wikiversity