Binangun, Karangkobar, Banjarnegara

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Binangun
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Banjarnegara
Kacamatan Karangkobar

Binangun nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Karangkobar, Kabupatén Banjarnegara, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg