Binong, Pamarayan, Sérang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Binong
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténSérang
KacamatanPamarayan

Binong nyaéta salasahiji kalurahan di Kacamatan Pamarayan, Sérang, Propinsi Banten, Indonésia.[1]



Gnome-home.svg
  1. BPS Provinsi Banten. Master File Desa Provinsi Banten Tahun 2016. ISSN: 2356-3745