Blang Andam, Madat, Aceh Timur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Blang Andam
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanMadat

Blang Andam nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Madat, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Madat, Aceh Timur


Gnome-home.svg