Blang Awe, Madat, Aceh Timur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Blang Awe
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanMadat

Blang Awe nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Madat, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Madat, Aceh Timur


Gnome-home.svg