Blang Dalam Geunteng, Nisam, Aceh Utara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Blang Dalam Geunteng
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Utara
KacamatanNisam

Blang Dalam Geunteng nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Nisam, Kabupatén Aceh Utara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Nisam, Aceh Utara