Blang Kuala, Meukek, Aceh Selatan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Blang Kuala
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Selatan
KacamatanMeukek

Blang Kuala nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Meukek, Kabupatén Aceh Selatan, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Meukek, Aceh Selatan