Blang Mangat, Lhokseumawe

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Blang Mangat
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KotaLhokseumawe
Lega56,12 Kilométer pasagi
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.73.03
Désa/kalurahan-

Blang Mangat nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Lhokseumawe, Propinsi Acéh, Indonésia.


Citakan:Blang Mangat, Lhokseumawe