Blang Pie, Tanah Luas, Aceh Utara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Blang Pie
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Utara
KacamatanTanah Luas

Blang Pie nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Tanah Luas, Kabupatén Aceh Utara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Tanah Luas, Aceh Utara