Blang Teungoh, Meukek, Aceh Selatan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Blang Teungoh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Selatan
KacamatanMeukek

Blang Teungoh nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Meukek, Kabupatén Aceh Selatan, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Meukek, Aceh Selatan


Gnome-home.svg