Bobos, Dukupuntang, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Bobos
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanDukupuntang
Pamaréntahan
 • Nami KuwuBapak Arga

Bobos nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Dukupuntang, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg