Bochotnica

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bochotnica
Informasi dasar
Nagara Polandia
Voivodeship Lublin Voivodeship
Pangeusi 150 (2010)
Ngadeg before 1317
Hak kota latitude=51°20′ N
Kapadetan 75/km²
Kode aréa +48 81
Pelat nomer LPU
Kota kembar teu aya
Ékonomi jeung trafik
Administrasi
Walikota area=20
Loka Kota

Bochotnica nyaéta hiji désa di wétan kidul Polandia, lokasina antara Puławy jeung Lublin. Désa ieu mangrupa di County Puławy jeung Lublin Voivodeship. Pangeusina : 1500 urang (2010).

Koordinat: 51°20′N 21°59′E