Bojonegara, Sérang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Bojonegara

Peta lokasi Kacamatan Bojonegara
Propinsi Banten
Kabupatén Sérang
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Bojonegara nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Sérang, Propinsi Banten, Indonésia.



Nuvola filesystems folder home.png