Bojong Kulon, Susukan, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Bojong Kulon
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanSusukan

Bojong Kulon nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Susukan, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.