Bojong Murni, Ciawi, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Bojong Murni
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanCiawi

Bojong Murni nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciawi, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.