Bojongmanik, Lebak

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Bojongmanik
Kacamatan
Negara Bandéra Indonésia Indonesia
Propinsi Banten
Luas - km²
Kapadetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan -

Bojongmanik nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lebak, Propinsi Banten, Indonésia.


 

Kabupatén Lebak, Banten

Kacamatan: Banjarsari | Bayah | Bojongmanik | Cibadak | Cibeber | Cijaku | Cikulur | Cilélés | Cilograng | Cimarga | Cipanas | Curugbitung | Gunungkencana | Leuwidamar | Maja | Malingping | Muncang | Panggarangan | Rangkasbitung | Sajira | Sobang | Wanasalam | Warunggunung



Nuvola filesystems folder home.png