Bojongsari, Dépok

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Bojongsari

Peta lokasi Kacamatan Bojongsari
Propinsi Jawa Kulon
Kota Dépok
Camat -
Lega 19,3 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 128.894 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Bojongsari nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Dépok, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.





Nuvola filesystems folder home.png