Bojongsari, Dépok

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bojongsari
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KotaDépok
Lega19,3 Kilométer pasagi
Pangeusi128.894 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.76.11
Désa/kalurahan-

Bojongsari nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Dépok, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.