Bongkok, Paséh, Sumedang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Bongkok
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanPaséh

Bongkok nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Paséh, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg