Bruce Willis

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Bruce Willis

Walter Bruce Willis atawa Bruce Willis (gumelar di Idar-Oberstein, Jérman Kulon, 19 Maret 1955).[rujukan?] Willis mimiti dipikawanoh ku masyarakat téh dina sérial tipi hit Moonlighting (1985-1989) sarta peranna minangka John McClane dina sérial pilem Die Hard (1988).[rujukan?] Dina sajarah pribadina, Willis pernah nikah jeung aktris Demi Moore, sanajan antukna mah pakawinanana téh kudu pipirakan, sanggeus lumangsung salila 13 taun.[rujukan?] Willis jeung Demi ceré dina tanggal 28 Oktober 2000.[rujukan?] Saméméhna ogé Willis pernah hubungan jeung aktris Lara Flynn Boyle sarta béntang modél Maria Bravo Rosado.[rujukan?] Antukna Willis nuturkeun tapak mantan pamajikanna, Demi Moore pikeun nikah.[rujukan?] 22 Maret 2009, Willis resmi nikah jeung kakasihna, Emma Heming.[rujukan?] Dina tungtung taun 1990, Willis pernah medalkeun album pop-blues, The Return of Bruno, kaasup dijerona single andalanna Respect Yourself.[rujukan?]