Bugel, Tomo, Sumedang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Bugel
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanTomo

Bugel nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tomo, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.