Bujuk Agung, Banjar Margo, Tulang Bawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Bujuk Agung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTulang Bawang
KacamatanBanjar Margo

Bujuk Agung nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Banjar Margo, Kabupatén Tulang Bawang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Banjar Margo, Tulang Bawang


Gnome-home.svg